Sign up to our newsletter:

BGJournal 东亚植物园特刊 2006年7月号经已出版

中国
13 July 2006

BGJournal 是植物园保护国际发行全球的期刊,2006年7月号分别有英文版、中文版、日文版、韩文版和俄罗斯文版。

按此下載中文版 (PDF 7.6MB)。

BGJournal 是植物园保护国际派发给成员的刊物,其他定期向成员派发的刊物还有 Cuttings 和 Roots。植物园保护国际成员参与活动或购买刊物时也可获得折扣优惠。此外,成员也是全球植物保护网络的一员。

植物园保护国际机构成员的信息 (只有英文)

 

BGJournal Chinese
 

Back to Archive

3rd Global Botanic Gardens Congress
The 3rd Global Botanic Gardens Congress has drawn to a successful conclusion. Attracting nearly 1,000 participants from 67 countries, the proceedings are now online, along with blog updates, pictures and useful links for you to continue benefiting from the event.