Botanic Gardens Conservation International
BGCI provides a global voice for all botanic gardens, championing and celebrating their inspiring work. We are the world's largest plant conservation network, open to all. Join us in helping to save the world's threatened plants.

BGJournal 东亚植物园特刊 2006年7月号经已出版

中国
13 July 2006

BGJournal 是植物园保护国际发行全球的期刊,2006年7月号分别有英文版、中文版、日文版、韩文版和俄罗斯文版。

按此下載中文版 (PDF 7.6MB)。

BGJournal 是植物园保护国际派发给成员的刊物,其他定期向成员派发的刊物还有 Cuttings 和 Roots。植物园保护国际成员参与活动或购买刊物时也可获得折扣优惠。此外,成员也是全球植物保护网络的一员。

植物园保护国际机构成员的信息 (只有英文)

 

BGJournal Chinese

Back to news archive